Welkom op de website van de Fotogroep Zoetermeer. 

De Fotogroep Zoetermeer is een bloeiende vereniging. Met zowel beginnende als gevorderde amateurfotografen, jong en oud, die enthousiast met hun hobby bezig zijn. En die zowel technisch als inhoudelijk goede foto’s willen maken. 

Elke donderdagavond is er een clubbijeenkomst in het CKC te ZoetermeerOp de meeste avonden staat het bespreken van elkaars foto’s op het programma. Daarnaast worden er regelmatig interessante sprekers uitgenodigd en zijn er uitwisselingsavonden met andere fotoclubs. Ook zijn er diverse werkgroepen voor landschap- en natuurfotografie, architectuurfotografie, avondfotografie, macrofotografie en series. Ook zijn er regelmatig thema-opdrachten.

Het gehele jaar door worden er foto’s van de leden van de FGZ geëxposeerd in Eetcafé De Leyens in het Dienstencentrum Gondelkade te Zoetermeer. Ook worden in het voorjaar en in het najaar grotere  expositie gehouden in Forum Bibliotheek Zoetermeer. Daarnaast wordt op clubniveau jaarlijks deelgenomen aan de Bondsfotowedstrijd en de FIAP World Cup for Clubs. 

De Fotogroep Zoetermeer is aangesloten bij de Fotobond en maakt deel uit van de regio AfdelingElf van de Fotobond. Het laatste nieuws van AfdelingElf is hier te vinden.

U bent welkom om vrijblijvend een clubavond te bezoeken van de Fotogroep. Maak dan wel eerst even een afspraak met de secretaris.

Voor meer informatie, bel de secretaris of stuur een email.

secretaris:
Jan Mank
Tel: 079-3510023
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier bij het bekijken van onze foto’s en de rest van de website!